Ürün Adı: Bakbunatural Hibiskus 75 gr
Latince Adı: Hibiscus sabdariffa L.
İngilizce Adı: Hibiscus
Ürün Açıklaması:
Bakbunatural Hibiskus; özenle seçilen hibiskus çiçeklerinin doğal yöntemlerle kurutulup hijyenik koşullarda paketlenmesiyle hazırlanmıştır. Kendine özgü canlı rengi ve hafif ekşimsi aromasıyla bitki çayı hazırlanmasında, soğuk içecek tariflerinde ve farklı karışımlarda keyifle kullanılabilir. Doğal yapısını ve tazeliğini koruyacak şekilde özenle ambalajlanarak sizlere ulaştırılmaktadır.
Menşei: Mısır
Gramaj: 75 gr
İşletme Kayıt Numarası: TR-34-K-159909
Son Tüketim Tarihi: Ambalaj üzerindedir.
Uyarı:
İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme döneminde, kronik rahatsızlığı bulunanlar, düşük tansiyonu olanlar ve düzenli ilaç kullanan kişilerin tüketmeden önce sağlık uzmanına danışmaları tavsiye edilir. Serin, kuru ve güneş ışığından uzak ortamda muhafaza ediniz.
Bitki Demleme İp Uçları:
Doğada yetişen bitkilerin yapısına göre bitki çayı hazırlama yöntemleri farklılık göstermektedir.
Yapraklı veya çiçekli bitkiler sıcak su içerisinde 8-10 dakika demlendikten sonra süzülerek tüketilmelidir. (İnfüzyon Yöntemi)
Tohumlu bitkiler ise kısık ateşte bir taşım kaynatıldıktan sonra 8-10 dakika dinlendirilerek tüketilmelidir. (Dekoksiyon Yöntemi)
Kök ve kabuklu bitkiler de dekoksiyon yöntemiyle hazırlanabilir. Bu bitkilerde kaynatma süresi yaklaşık 5 dakika kadar uzatılabilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.